Реал Мадрид се класира за финала на Световното клубно първенство, след

...
Реал Мадрид се класира за финала на Световното клубно първенство, след
Коментари Харесай

Реал Мадрид е на финал на Световното клубно първенство

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Реал Мадрид се класира за финала на Световното клубно състезание, откакто победи с 4:1 египетския Ал Ахли в Рабат във втория полуфинал от шампионата.

В началото на мача заплахите пред двете порти липсваха, а първата такава пристигна в 17-ата минута, когато Антонио Рюдигер провокира избавяне от стража на Ал Ахли Ел Шенави. Три минути по-късно обаче египтяните дадоха отговор, откакто Мохамед Шериф бе изведен зад защитата на Реал, само че ударът му бе неакуратен.

Точно в края на първото полувреме Белия балет съумя да осъществя - Винисиус направи 1:0. 

Секунди след началото на второто полувреме Реал усили задатъка си. Родриго беше изведен зад отбраната на Ал Ахли, само че ударът му беше избавен. Феде Валверде съумя да вземе топката и с добавка да вкара за 2:0. 

В 64-а минута Маалул съумя да понижи резултата от дузпа. " Червените дяволи " ставаха все по-опасни, а в 69-ата минута Афша получи от Ал Шахат, само че стреля над вратата.

Домакините продължиха да натискат в търсене на изравнителен гол, само че вместо това Реал получи дузпа в 85-а минута. Лука Модрич застана зад топката, само че пропусна. 

В добавеното време на мача испанците съумяха да убият интригата. След елегантна композиция сред Себайос и Родриго бразилецът съумя елегантно да вкара за 3:1. Младокът Арибас оформи крайното 4:1 в последните секунди.

На финала Реал ще се изправи против саудитския Ал-Хилал, който сервира изненадата в другия полуфинал, отстранявайки Фламенго.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР